SUPERFITT EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD TÁPLÁLKOZÁS TESTÉPÍTÉS


A csapatokkal való játék, a testépítés vagy az edzőterembe járás során egész életemben a fitneszipar vett körül. A legtöbb emberhez hasonlóan én is bűnös voltam abban, hogy nem olyan egészséges formában készítettem el az ételeimet. , mint szerettem volna. Minden nap, miközben próbálok zsonglőrködni szakmai és munkahelyi elkötelezettségeimmel, edzőtermi edzéseimmel és egyéb sportos tejsavó hobbijaimmal, mindig az étrendem szenvedi meg. Az idő hiánya miatt, amit megfelelően kellett elkészítenem, nem volt ott. Valaminek meg kellett változnia. Olyan rendszert szerettem volna létrehozni, amely a legtöbb választási lehetőséget adta, miközben hű maradt az elvárt táplálkozás minőségéhez.

Egészséges táplálkozás


Unod már ebédre azt a barna sajtos szendvicset? De nincs idő vagy inspiráció az egészséges táplálkozásra? Akár ketogén diétázol, akár nem, a házi saláta mindig ízlik! Az egészséges, gyors ebéd nem igényel több órás előkészítést, ezek a tények hosszú utat visznek el! Nincs több főzés, amely túl korai az Ön számára, mert csak előző este készíti el.

Mi az egészséges saláta?


Válasszon fehérjeforrást, például grillezett (nem sült) csirkét. Ha egészséges zsírokról van szó, elég egy kis marék dió vagy egy negyed avokádó a salátában. A szalonna, a sajt vagy a kruton elég magas kalóriatartalmú összetevők. Legjobb ezt kihagyni! A szárított gyümölcsöket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Sok cukrot tartalmaznak, és nem érzik jól magukat. Biztosítson szénhidrátokat, például kukoricát, gyümölcsöt és quinoát.

Zöldségfőnök

A saláta alapja természetesen: sok zöldség. És ne feledje: nem mindig kell salátának lennie! Gondoljunk csak egy görög salátára, amely paradicsomon, lilahagymán és uborkán alapul.

Friss öltözködés


A sikeres salátákhoz elengedhetetlen egy ízletes, karcsú öntet. Tartsa külön ebédidőig, vagy tegye a salátáját egy üvegbe ! A szószokat ne egy üvegből válasszuk, ezek tartósítószerként sok cukrot tartalmaznak.

Fejezze be az Ön által választott csemegéket, de tartsa egészséges, mint ahogy Arnold Schwarzenegger is teszi, pedig ő már nem fiatal. Például dolgozza fel az előző este megmaradt halát vagy húsát. Sajtot választasz? A Roquefort, a kecskesajt vagy az Emmental alacsony kalóriatartalmú sajt. A dió hozzáadásával ebéd közben kapsz egy finom csemegét. Remélem, ízlik!


Lomtalanítás Rotter Trans fuvarozás lomtalanítás Göd Költöztetés Dunakeszi és környékén gyors precíz munka korrekt árakon.